Xenon auto


Becul cu xenon are nevoie de un starter pentru o aprindere rapida si are nevoie de un ballast electronic pentru a functiona normal. Tehnologia ce xenon, putea fi usor identificata pe straza prin razele puternice de lumina alb-albastruie predominante la masinile de clasa medie si lux de generatie mai noua. Tehnologia HID/xenon a fost integrata foarte repede la un nivel de norma pentru ca produce cu pana la 300% mai multa lumina decat un bec cu halogen, consumand in acelasi timp aproximativ la jumatate current electric (35W fata de 55W).

Pentru aplicare xenon auto puteti intra pe site-ul nostru www.instalatiixenonauto.ro sau va asteptam sa ne contactati la unul din numerele de telefon 031.424.4612 / 0766.597.505 / 0720.041.120 sau pe e-mail la maxalarm@yahoo.com.

Avantaje Xenon auto


  • Siguranta in traficul de zi. Va puteti face mai usor remarcati ziua, de la distante mari, sau atunci cand mergeti cu viteza superioara.
  • Temperaturi mai scazute - temperatura becurilor cu Xenon este cu 20% - 30% mai mica decat a becurilor cu halogen.
  • Durata de functionare mare, intre 2800 si 4000 ore. Becurile cu Xenon care au ca baza conceptul HID asigura o rezistenta mai mare la vibratii si la socurile mecanice.
  • Cu o intensitate de 3 ori mai mare a luminilor farurilor cu Xenon aveti un consum redus la 35W cu o rezistenta de 3A.
  • Farurile cu Xenon auto, compenseaza nevoia de lumina cauzata de imbatranire.
  • Evitati pericolele in traficul de noapte. Aproximativ 65% din accidentele care se produc noaptea sunt cauzate de lipsa vizibilitatii. Cu Xenon auto, evitarea obstacolelor sau a situatiilor se poate face din timp.