Car Kituri


Car Kit Parrot CK 3000 - 429 Lei

Formare sau acceptare apel. Selectare interlocutor (identificare 150 de contacte). Incheiere sau respingere apel. Display-ul pe doua sau trei linii arata nivel semnal, ultimele apeluri, contacte etc. Sincronizare automata a agendei telefonice si ale ultimelor apeluri. Meniul vocal reda vocal pozitia din meniul Carkit-ului. Oprire automata a radioului in timpul convorbirii, cablul MUTE fiind inclus in pachet. Trecere la convorbire in modul privat doar printr-o apasare pe tasta verde. Dupa oprirea motorului, Carkit-ul ramane conectat pana la terminarea apelului. Memorarea a pana la 5 telefoane distincte. Functie de reducere a zgomotului si a anularii ecoului. Permite controlul volumului separat pentru microfon si difuzor. Update-ul de software se realizeaza fara a demonta kit-ul, prin Buetooth. Navigarea in meniu este usurata de butonul rotativ, iar tasta verde si cea rosie sunt perfect vizibile si la indemana ta. Ai un sunet de calitate superioara datorita sistemului de anulare a ecoului.

Car Kit Parrot CK 3100 - 629 Lei

Car Kit Bluetooth cu receptor GPS care conectat la PDA sau Smartphone ofera posibilitatea de a avea in masina un sistem de navigatie GPS performant. Caracteristicile acestui car kit sunt similare car kit-ului CK3100, adaugandu-i in plus functiile specifice unui receptor GPS. Standardul GPS folosit este NMEA-0183; datele colectate de la sateliti pot fi folosite de catre orice PDA sau Smartphone pe care s-a instalat, in prealabil, o aplicatie de navigatie GPS. Pe display pot fi afisate informatii specifice GPS: numarul de sateliti activi sau detectati, coordonate geografice, viteza sau directie. 12 canale paralele de receptie GPS. Antena activa. Protocol NMEA. Compatibil cu orice telefon, smartphone sau PDA ce beneficiaza de Bluetooth.

 

Car Kit Parrot 3200 LS - 650 Lei

Unitate display detasabila. 2 microfoane incorporate in display. Foloseste difuzoarele masinii. Tonuri de apel HiFi. Personalizare cu imagini de fundal color. Toate contactele sunt memorate in memoria interna a car kit-ului. Apelare vocala. Fotografia apelantului este preluata din telefon si afisata pe ecran. Afisaj color, TFT, cu rezolutie 160 x 128 pixeli si 262.000 culori. Luminozitate si contrast reglabile. Afisarea ultimelor apeluri. Teme pentru alegerea interfetei grafice. Anularea ecoului. Transmisie audio Full Duplex. Suporta memorarea agendei de contacte si lista ultimelor apeluri pentru 5 telefoane mobile folosite alternativ. Apelarea vocala a pana la 150 de numere din agenda.