Aparat Freon Auto

Suntem cel mai mare Centru de încărcare Freon Auto, cu 6 Aparate Profesionale Texa- Italia și cu o experienta imensa de peste 21 ani, cu peste 3000 de mașini încărcate anual. Ne gasiti la sediul nostru din București, Șoseaua Giurgiului 269, sector 4 sau Max Alarm pe Waze. Folosim numai freon Italia Tazzetti și ulei. (ATENTIE unde incarcati masina cu freon! Pe piata din Romania a intrat si intra ffff. mult freon de proasta calitate din China, care va face presiune foarte mare in instalatia dvs si poate face mult rau)
Aparatele nostre executa automat urmatoarele operatiuni:

  1. Scoaterea freonului existent și a uleiului uzat din instalatie.(Doar asa suntem siguri ca aveti in masina cantitatea si calitatea necesara de freon si ulei)
  2. Vacuum(scoaterea umiditatii)
  3. Testarea etanseitatii (in vacuum)și test Scurgeri.
  4. Introducerea /completarea cu ulei nou.
  5. Introducerea solutiei UV pentru depistarea scurgerilor ( operatiunea pentru depistarea scurgerilor se face la întuneric cu ochelarii și lampa cu UV si poate fi facuta în maxim 3 luni de la incarcare și in maxim 3 zile după scurgere, la noi in service).
  6. Introducerea FREON-ului in instalatie.
  7. Verificarea bunei functionari a instalatiei și dacă Compresorul este în parametri.
  8. Scoaterea bonului cu toate operatiunile efectuate.

O data pe an va recomandam si igienizarea sistemului de climatizare impreuna cu interiorul masinii. Noi facem aceasta operatiune cu un aparat Profesional cu Ozon, operatiune care costa 80 ron si dureaza 30 minute sau, daca doriti, avem un pachet Incarcare Freon Auto +Igienizare =200 RON

Aparat Freon Auto
Aparatele nostre pt incarcarea cu Freon Auto
Service-ul nostru detine 6 aparate profesionale de ultima  generatie de la TEXA ( KONFORT 760R +760TOUCH 2022 Konfort Evolution) – cel mai important producator de profil. Astfel timpul dvs pretios nu va fi pierdut stand la coada deci nu trebuie programare. Societatea noastra va ofera servicii de cea mai buna calitate de Incarcare Freon auto atat prin utilizarea acestor aparate profesionale cat si prin folosirea celui mai bun tip de ulei si de freon R134A din Italia.
Aparatele folosite de service-ul nostru sunt de productie Italia si se numeste Texa Konfort 760 Evolution si 760 TOUCH . Aceste aparate de incarcare freon sunt  cele mai complete si complexe aparate profesionale de incarcare freon auto, sunt aparate full automate cu un cantar de mare precizie. Presiunea este controlata de o valva solenoida intr-un sistem complet automatizat.
Aparatele folosite de service-ul nostru este de productie italiana si se numeste Texa Konfort 760 TOUCH. Acest aparat de incarcare freon este cel mai complet si complex aparat profesional de incarcare freon auto. Texa Konfort 760 Evolution este un aparat full automat cu un cantar de mare precizie. Presiunea este controlata de o valva solenoida intr-un sistem complet automatizat.

Foarte multe auturisme de generatie mai noua sunt echipate cu un sistem de aer conditionat care foloseseste compresoare electronice, ce permit un control mai bun al sistemului de climatizare al autoturismului in vederea limitarii consumului de combustibil si pentru asigurarea celui mai eficient mod de utilizare al acestuia.

Aparatul Texa Konfort 760 TOUCH de incarcare freon auto contine un modul test denumit VDC (Variable Displacement Compressor) care functioneaza ca o interfata pentru descoperirea posibelelor defectiuni electronice, permitand astfel o diagnoza completa si o eficienta maxima a sistemului de aer conditionat al autoturismului dvs.

TEXA KONFORT 760 TOUCH este cel mai eficient model din seria 700. Toate instrumentele sunt gestionate complet automat, iar cantarirea foarte precisa este asigurata de trei cantare electronice de mare finete. Robinetii de joasa / inalta presiune sunt inlocuiti la acest model cu 2 electrovalve.

KONFORT 760 TOUCH este dotat standard cu sonda de temperatura wireless care se amplaseaza in compartimentul pentru pasageri, traductori de presiune inalta si joasa si o imprimanta incorporata. Testarea si diagnoza sistemului A/C prin detectarea celor mai importanti parametri cum sunt: valorile de inalta si joasa presiune, temperatura ambientala si temperatura de ventilatie din interiorul autovehiculului sunt automat afisate si printate.

NOU: Aparat freon auto TEXA KONFORT 760 TOUCH