Alarme auto


Impotriva incercarilor de infiltrare in interiorul autoturismelor au fost create alarmele auto pentru protectia impotriva hotilor, a furtului de diferite obiecte aflate in autoturism sau chiar a disparitiei masinii personale. Au fost create alarmele auto cu pager care permit monitorizarea autoturismului prin afisarea pe ecran a unor pictograme.

Pentru achizitionarea unei alarme auto pentru autoturismul dvs. personal trebuie sa aveti cunostinta de anumite caracteristici de protectie si confort accesibile in mod repetat la un pret care sa va multumeasca pentru investitia realizata.

Pentru montajul de alarme auto puteti intra pe site-ul nostru www.alarme--auto.ro sau va asteptam sa ne contactati la unul din numerele de telefon 031.424.4612 / 0766.597.505 / 0720.041.120 sau pe e-mail la maxalarm@yahoo.com.

Alarme auto cu Pager


Alarmele auto cu pager au in loc de telecomanda un pager pentru monitorizarea autoturismului. Afisajul unei alarme auto cu pager poate fi LCD sau LED. Cu ajutorul pager-ului se realizeaza comunicarea intre unitatea centrala instalata pe autoturism si pager. Cu ajutorul acestuia din urma se pot trimite comenzi pentru unitatea centrala care la randul ei trimite informatii pager-ului despre starea in care se afla masina personala.

Alarme auto pentru Motociclete


Alarmele pentru motociclete sunt acele alarme care securizeaza motocicletele. Componentele unei alarme moto (sirena si unitatea centrala) sunt de mic dimensiuni comparativ cu alarmele pentru autoturisme din cauza spatiului de montare mic. Sirena este realizata astfel incat sa fie rezistenta la ploaie si umezeala. Functia de identificare a usilor deshise nu exista la alarmele moto. Pe perioada blocarii alarmei, motorul motocicletei este blocat pentru a fi evitata pornirea frauduloasa. Exista modele de alarme moto care au si functia de pornire a motocicletei din telecomanda alarmei si monitorizarea cu pager.