Aparat Freon Auto

Aparat Freon Auto
Service-ul nostru detine 4 aparate profesionale de ultima  generatie de la TEXA ( KONFORT 760R Konfort Evolution) – cel mai important producator de profil. Astfel timpul dvs. este pretios nu va fi pierdut stand la coada. Societatea noastra va ofera servicii de cea mai buna calitate de Incarcare Freon auto atat prin utilizarea acestor aparate profesionale cat si prin folosirea celui mai bun tip de ulei si de freon R134A din Italia.
Aparatele folosite de service-ul nostru este de productie italiana si se numeste Texa Konfort 760 Evolution. Acest aparat de incarcare freon este cel mai complet si complex aparat profesional de incarcare freon auto. Texa Konfort 760 Evolution este un aparat full automat cu un cantar de mare precizie. Presiunea este controlata de o valva solenoida intr-un sistem complet automatizat.

freon autoincarcare freonfreon

Foarte multe auturisme de generatie mai noua sunt echipate cu un sistem de aer conditionat care foloseseste compresoare electronice, ce permit un control mai bun al sistemului de climatizare al autoturismului in vederea limitarii consumului de combustibil si pentru asigurarea celui mai eficient mod de utilizare al acestuia.

freon aer conditionatfreon masinaincarcare freon auto

Aparatul Texa Konfort 760 Evolution de incarcare freon auto contine un modul test denumit VDC (Variable Displacement Compressor) care functioneaza ca o interfata pentru descoperirea posibelelor defectiuni electronice, permitand astfel o diagnoza completa si o eficienta maxima a sistemului de aer conditionat al autoturismului dvs.

TEXA KONFORT 760E este cel mai eficient model din seria 700. Toate instrumentele sunt gestionate complet automat, iar cantarirea foarte precisa este asigurata de trei cantare electronice de mare finete. Robinetii de joasa / inalta presiune sunt inlocuiti la acest model cu 2 electrovalve.

Texa freonfreon ieftinfreon masina

KONFORT 760E este dotat standard cu sonda de temperatura wireless care se amplaseaza in compartimentul pentru pasageri, traductori de presiune inalta si joasa si o imprimanta incorporata. Testarea si diagnoza sistemului A/C prin detectarea celor mai importanti parametri cum sunt: valorile de inalta si joasa presiune, temperatura ambientala si temperatura de ventilatie din interiorul autovehiculului sunt automat afisate si printate.

NOU: Aparat freon auto TEXA KONFORT 760R